Press "Enter" to skip to content

Billy Donovan

Obsah:

William John Donovan Jr. je americký bývalý basketbalový hráč, který je v současné době hlavním trenérem Oklahoma City Thunder National Basketball Association. Od roku 1996 je také hlavním trenérem Florida Gators.

Narodil se Billy Donovan30. května 1965, tak jako William John Donovan Jr. vLong Island, New York, Spojené státy americké. Jeho rodné znamení je Blíženci. On je synem Bill Donovan Sr(otec) aJoan Donovan(matka).

Billy vyrostl se svými dvěma sestrami,Karen Reilly, aSusan Donovan. Jeho otec byl třetí vedoucí střelec mužského basketbalového týmu Boston College Eagles.



Je držitelem americké národnosti a patří k bílému etickému pozadí. Pokud jde o jeho vzdělání, zúčastnil se Střední škola katedrály sv. Anežkyv Rockville Center, kde hrál za svůj basketbalový tým na střední škole. Poté začal jako Point Guard. St. Agnes, kde vyhrálMistrovství střední školy katolické střední školy.

Billy Donovan stojí ve výšce5 stop 9 palců s tělesnou hmotností kolem 78 kg.

Kolik stojí Billy Donovan Net Worth and Payry?

Billy Donovan má odhadované čisté jmění kolem14 milionů dolarů. Většinu svého čistého jmění získal jako hlavní trenér mužského basketbalového týmu Florida Gators v USAUniversity of Florida. Billy má roční plat kolem3,9 milionu dolarů.

On údajně podepsal šest smlouvy s University of Florida a přinesl University of Florida z průměrnosti na back-to-back národní mistrovství. Od této chvíle žije se svou rodinou bohatým životním stylem.

Kdo je Billy Donovan Wife?

Donovan je ženatý muž, oženil se se svou srdeční láskou,Christine Donovanová. Nejprve se setkali na střední škole a po několika letech datování se v roce 1990 oženili. Z jejich manželství je pár požehnán čtyřmi dětmi, třemi syny -Bryan Donovan,Connor Donovan,aWilliam Donovan IIIstejně jako dceraHasbrouck Donovan.

Titulek: Billy Donovan s manželkou Christine Donovanovou

Jeho synWilliam Donovan IIInásledoval Billyho kariérní cestu. Rozhodl se věnovat se kariéře v koučování a v roce 2016. Také byl jmenován hlavním trenéremSvatá František střední školaBasketbalový tým.

V současné době žije Billy se svou ženou blažený život bez známek rozvodu nebo rozluky. Neexistují ani informace o jeho minulých milostných vztazích a vztazích.

Kariéra

Poté, co získal stipendium na Providence College, začal Billy svou kariéru. Během jeho prvních dvou sezón, Donovan byl schopný získat průměrně dva body na hru v jeho prvním ročníku a tři body jako sophomore. Poté se dostal k prvnímu týmu All-Big East 1987, týmu All-turnaje Big East 1987, a byl čestným uznáním All-American.

Titulek: Billy Donovan, bývalý americký basketbalový hráč

Poté, co podepsal roční smlouvu s knicks, on byl se sešel s jeho vysokoškolským trenérem. Sloužil jako strážce a měl průměrně 2,4 bodů a 2,0 asistence při více než 44 hrách. Do konce roku 1988 Billy neobdržel žádnou nabídku NBA.

Došel tak k závěru, že se vzdal dlouhodobé budoucnosti jako profesionální basketbalový hráč, a rozhodl se pokračovat v kariéře jako trenér. Od teď je Billy hlavním trenérem Thunder of NBA v Oklahoma City Thunder.

Billy nastoupil jako asistent trenéra naUniversity of Kentucky. Dokázal vést tým k posledním čtyřem. Poté ho přijaliMarshallova univerzitajako hlavní trenér. Poté uzavřel smlouvu sOklahoma City Thunderv roce 2015 nahradili svého bývalého trenéra Scotta Brookse.

Fakta Billyho Donovana

Fakta Billyho Donovana

Celé jménoBilly Donovan
Čistá hodnota14 milionů dolarů
Datum narození30. května 1965
Stáří54 let 11 měsíců
HoroskopBlíženci
Místo narozeníRockville Center, New York, Spojené státy americké
Výška5 ft 10 in (1,8 m)
Hmotnost78 kg
ProfeseBasketbalový trenér
VzděláváníProvidence College
Státní příslušnostamerický
Manžel / kaChristine 500 Doria (r. 1990)
DětiConnor Donovan, Hasbrouck Donovan, Bryan Donovan, William Donovan III
RodičeJoan Donovan, Bill Donovan, Sr.
SourozenciSusan Donovan, Karen Reilly
PřezdívkyWilliam John Donovan, William John Donovan, Jr.
OceněníLegendy koučování
NominaceCena nejlepšího kouče / manažera ESPY
Filmy2006 NCAA Division I: Mistrovství světa mužů v basketbalu: Florida vs. UCLA
Filmografie

Filmografie Billyho Donovana

TitulRokPostaveníCharakter
Předávání hry2010Dokumentární postprodukceSám
Naclerio 7232017Dokumentární krátkéSám
Mike a Mike2012-2014Televizní seriálSám - trenér basketbalu pro muže na Floridě
Promiňte Přerušení2006-2007Televizní seriálSám
14. výroční ceny ESPY2006TV speciálníSám
ESPN SportsCentury2004Televizní seriálSám
NBA na CBS1987Televizní seriálSám - New York Knicks Guard

Archivní záběry

TitulRokPostaveníCharakter
Mike a Mike2014-2016Televizní seriálSám - Oklahoma City Thunder Head Coach / Sám - trenér basketbalu pro muže na Floridě
Řím hoří2007Televizní seriálSám